logo
logo

Sor Lucia Caram amb el concert MÚSICS PER LA PAU

Sor Lucía Caram ens convida a no deixar passar l’oportunitat de col·laborar amb el PROJECTE A.R.I.  de la Fundació de l’Hospital Clínic per tal de millorar l’assistència dels malalts de leucèmia i d’avançar en la investigació dels limfòcits CART, únic tractament que, ara per ara, pot guarir aquesta malaltia.

El concert “Músics per la Pau” del 2017 recaptarà fons per destinar-los a aquestes finalitats. Les entrades ja estan a la venda. No hi podeu faltar el proper dia 9 de juny, a les 17,30h.

Us esperem a totes i a tots!

One Response to “Sor Lucia Caram amb el concert MÚSICS PER LA PAU”

  • M Mercè /

    Com diu Sor Lucía, no podem mirar cap a un altre costat, demà et pot passar a tu o algú de la teva família. Hi ha moltes persones patint i lluitant molts d’ells nens. No es pot tancar els ulls i pensar això passa als altres. A part d’ajudar en el projecte ARI comprant entrades o amb aportacions, m’agradaria aprofitar i convidar a tots els que em llegeixin, que es facin donants de medul·la, que s’informin en qualsevol centre mèdic. Gràcies


Comments are closed.