logo
logo

Bailèn 38
Barcelona

8:00 a 18:00 hores

logo

Contacte
932 65 42 91

C/ Bailèn 38
08010 Barcelona

8:00 a 18:00 hores
Dilluns a Divendres

Jornada de treball del programa Lideratge per a l’aprenentatge

Jornada de treball del programa Lideratge per a l’aprenentatge

 

L’equip directiu de l’escola ha pogut compartir els projectes estratègics de millora amb el grup de treball del programa Lideratge per a l’aprenentatge que impulsa Educaixa amb el suport del UCL Institute of Education (IOE).

Una jornada interessant i productiva en la que es van poder analitzar els projectes de les diferents escoles participants, resultant en un intercanvi d’opinions, metodologies i enfocaments que ens han enriquit mútuament i que de ben segur augmentaran les possibilitats de desenvolupar amb èxit el nostre projecte.

Cal agrair la gran feina de la Glòria Fajula (Escola Pia Balmes) com a facilitadora de la jornada i a l’Institut l’Alzina (BCN) que va acollir la trobada, així com a la resta de participants: Institut Olivar Gran (Figueres) i Institut Euclides (Pineda de Mar) que amb les seves aportacions han fet créixer les nostres propostes.

Comments are closed.