MDP amb cor jove

Les trobades “Pare Tous” d’alumnes d’ESO o com les anomenem últimament  “Sigues llum”, han estat des del seu inici una petita espurna entre els adolescents i joves de les nostres escoles MDP.

La col·lecció de lemes elaborats al llarg de les XXV TROBADES fins enguany, demostren la creativitat, iniciatives i empenta pròpies del carisma tousià. Així, llegim eslogans com: Tot obert!, Jo@déu.com?, Com sona l’esperit?, I tu q pintes?, Xop de vida,  Guspires vives!, Escampa la boira!…

Aquestes trobades són vivències que no es tornen a repetir, perquè totes són diferents; moments màgics que han teixit amistats que encara perduren. Hores i dies de gran alegria,  de festa, de compartir tots plegats, de reflexionar, pregar, fer tallers i jocs.  En aquestes activitats es toca el cel i la terra perquè el cor jove vibra  amb un entusiasme únic, tot cercant Déu i compartint la fe i l’amistat amb els companys.

Durant molt de temps les trobades es feien cada any en una escola diferent. Ara es fan a Pallejà, un lloc d’encant per totes i tots nosaltres, amb els seus racons i amagatalls, amb una natura que convida a la tranquil·litat i a donar gràcies.

Germanes i animadors continuem treballant per tal de fer proper als joves el testimoni de vida del beat Josep Tous, exemple de seguiment de Jesús de Natzaret.

Comments are closed.