logo

93 801 01 82

C/ Divina Pastora, 6.
08786 Capellades

8:00 a 18:00 hores

logo

Contacte
93 801 01 82

C/ Divina Pastora, 6.
08786 Capellades

8:00 a 18:00 hores
Dilluns a Divendres

Educació Primària

PROJECTE ELS ALIMENTS 2n PRIMÀRIA

Les nenes i els nens de 2n de Primària fem un treball per grups d’experts. Cada grup ha preparat una part del projecte i ho ha exposat a la resta de companys i companyes. Després hem realitzat menús amb els 3 grups d’aliments!                                                                 

VISITA DE LA MARE DEL JOEL

La mare del Joel de 1r, la Roser, ha vingut a la classe a explicar-nos un projecte molt interessant: la història de la Mar, una nena sorda. La Mar té un Mic molt especial que se l’il·lumina el nas quan percep un so. Així, els nadons sords poden anar fent l’aprenentatge de quan emeten un so i quan no. La Roser també ens va explicar que la Mar porta implants coclears i que gràcies a ells pot escoltar i ha pogut desenvolupar el llenguatge oral. Vam poder veure vídeos de la Mar i un vídeo on ens donen indicacions de com actuar si tenim un amic o amiga a la classe que porti implants coclears com la Mar. Volem donar les gràcies a la Roser per aquesta experiència tan enriquidora dins del projecte “Els 5 sentits”. Donar les gràcies també a totes les persones que innoven i lluiten per ajudar als qui més ho necessiten.                                                                                                                                            

ENGLISH CONTEST 2020

We celebrated the award ceremony of the Shakespeare first writing in English. Twelve students from 1st to 6th grades were awared with a diploma and a sandwich wrapper with the school logo. Congratulations!