logo
logo

938 031 731

Santa Anna, 2
Igualada

9:00 a 18:00 hores

logo

Contacte
938 031 731

C/ de Santa Anna, 2
08700 Igualada

9:00 a 18:00 hores
Dilluns a Divendres

Zoom Festival

Cicle Mitjà participa en el Zoom Festival Internacional de Continguts Audiovisuals de Catalunya que arriba a la 17a edició consolidant la seva cita amb el públic igualadí i amb el sector audiovisual internacional. Un any més, el Zoom presenta l’exitosa secció Zoom Kids amb l’objectiu d’apropar produccions de qualitat als escolars i difondre la cultura i professions del cinema, amb continguts que promoguin la reflexió, el debat i la crítica.

Amb el visionat del projecte de Corea del Sud  ‘Joguines guardianes’ els alumnes de l’escola MDP Igualada destaquem  la reflexió sobre les noves tecnologies, tan presents en el dia dels infants. Són unes eines molt útils i que han suposat una gran revolució en molts àmbits, fins i tot en els jocs. Tot i així, gran part de l’èxit resideix en l’ús que se’ls dona.

El film ens explica que la infància dels nens és el tresor més preuat en el món de les joguines, ja que els dona la vida. És per això que les joguines són les guardianes de la infància, sense ella no podrien seguir movent-se com fan els humans. No obstant això, amb la popularitat dels videojocs, les tauletes i les consoles, aquestes reemplacen els peluixos i es converteixen en els nous “companys” dels nens. La petita Laura s’ha obsessionat amb un videojoc en línia que està infectat per un virus informàtic. És per aquest motiu que el Minitigre, la seva joguina favorita, decidirà endinsar-se al perillós món digital, al costat del seu millor amic, el Dententes, per evitar que la seva propietària perdi la innocència.

Comments are closed.