logo
logo

938 031 731

Santa Anna, 2
Igualada

9:00 a 18:00 hores

logo

Contacte
938 031 731

C/ de Santa Anna, 2
08700 Igualada

9:00 a 18:00 hores
Dilluns a Divendres

Coordinació 2.0

Des del decret del cessament de l’activitat acadèmica, per part de les autoritats sanitàries per tal de fer front a la crisi sanitària del Covid-19, ja han passat algunes setmanes. Les escoles en ple funcionament i encarant la recta final del segon trimestre d’enguany no ens podem quedar de braços plegats, ja que està en joc el desenvolupament dels nostres alumnes en tots els àmbits.

Així doncs, des de llavors l’equip MDP ha continuat treballant per oferir una proposta d’activitats adequada i de qualitat a tots els seus alumnes. Per aconseguir-ho hem implantat noves maneres de treballar a partir de les noves tecnologies, així doncs, han tingut lloc les reunions de cicle, les comissions, les trobades d’equip directiu i la coordinació amb la Llar d’infants, totes a partir de videoconferències.

En previsió que aquesta situació es pugui allargar, ja estem planificant i dissenyant reunions generals de claustre, així com, les primeres trobades amb cadascun dels grups d’alumnes amb el seu tutor per organitzar aquests dies lectius des de casa.

La situació no és fàcil, però l’actitud que hem de mantenir des de l’escola és innegociable, sempre al costat de les nostres famílies i els nostres alumnes per seguir solidificant la nostra petita gran escola.

Comments are closed.