logo
logo

938 031 731

Santa Anna, 2
Igualada

9:00 a 18:00 hores

logo

Contacte
938 031 731

C/ de Santa Anna, 2
08700 Igualada

9:00 a 18:00 hores
Dilluns a Divendres

English Week

Darrerament, l’escola ha participat a l’English Day, una activitat organitzada des del Centre de Recursos Pedagògics de l’Anoia, que pretén apropar l’anglès que trobem en els diferents àmbits de la vida diàriaals alumnes, d’una manera lúdica i compartida.

Aquest any, l’English Day havia de ser el dia 1 d’abril i portava el nom de “AprilFool’s Day” (el dia d’enganyar). Els alumnes escrivien notícies de l’escola per compartir-les amb altres centres educatius i aquests havien d’esbrinar si eren “real or fakenews” (reals o inventades). Però, degut a la situació que estem vivint, aquesta participació no ha estat possible, per tant, per substituir l’English Day, hem proposat als nostres alumnes que formin part de l’EnglishWeek challenge que es durà a terme des del dimecres dia 1 d’abril fins el dimecres dia 8. Aquest repte consisteix en gravar i penjar a les xarxes socials un vídeo,on surtin els nostres alumnes disfressats fent de “Miniteachers” tal i com ho fan a les classes, una estratègia emmarcada dins la metodologia AMCO amb l’objectiu que els alumnes se sentin protagonistes del seu propi aprenentatge.

Us animem a tots/es a participar, estem segurs que la col·laboració serà màxima!

Comments are closed.