logo
logo

938 031 731

Santa Anna, 2
Igualada

9:00 a 18:00 hores

logo

Contacte
938 031 731

C/ de Santa Anna, 2
08700 Igualada

9:00 a 18:00 hores
Dilluns a Divendres

Obert el període de matrícula de la Llar d’Infants per al curs 2020/21

La Llar d’Infants MDP obre el seu període de matriculació per al curs 2020/21.

La nostra Llar d’infants vol esdevenir la segona casa per als vostres fills i filles, un espai adequat a les necessitats dels més petits, un espai familiar, tranquil i molt proper on us sentireu acompanyats i escoltats.

El nostre principal objectiu és el desenvolupament integral dels nostres alumnes i l’adquisició de l’autonomia i els hàbits imprescindibles per construir una base sòlida pels futurs aprenentatges.

Els nostres principals eixos vertebradors són dos:

  • La Neurodidàctica; basada en els programes d’estimulació intel·lectual, físic i social, així com el treball per projectes, on els alumnes desenvolupen l’aprenentatge global i les intel·ligències múltiples a partir de l’experimentació significativa i l’estímul de la seva curiositat.
  • La creativitat; basada en el treball a partir del joc, el joc heurístic, la construcció de l’aprenentatge i els ambients per fomentar l’autonomia i l’aprenentatge lliure.

També cal destacar el treball intens que fem de les emocions i la familiarització amb la llengua anglesa.   

No dubtis en demanar-nos la informació que creguis convenient, l’Equip MDP compta amb tu per formar part de la nostra petita gran família.

Comments are closed.