938 031 731

Santa Anna, 2
Igualada

9:00 a 18:00 hores

Contacte
938 031 731

C/ de Santa Anna, 2
08700 Igualada

9:00 a 18:00 hores
Dilluns a Divendres

#NoMoreMatildas a l’Escola MDP Igualada

T’imagines què hauria passat si Einstein hagués nascut dona? Doncs que probablement, avui no sabríem qui és Einstein, ja que el mèrit dels seus descobriments se’ls hauria endut algun company d’investigació o fins i tot el seu home.

Des de l’Escola MDP Igualada ens hem adherit a la campanya #NoMoreMatildas per recuperar la figura de la dona en el món de la ciència, fent que el seu exemple, els seus estudis i les seves aportacions despertin la vocació científica a totes les nenes.

Al llarg de la setmana hem treballat científiques que van fer grans descobriments, però que en el seu dia no se’ls van reconèixer. De manera que l’alumnat, amb experiències reals, han pogut conèixer de primera mà les injustícies històriques que van viure aquestes brillants científiques.

Alhora, cadascun dels grups de primària, ha entrevistat telemàticament una dona científica, amb la qual han compartit preguntes i han pogut escoltar la seva experiència dins del món de la ciència i prendre-les com a referents i models a seguir.

La campanya va acabar amb l’exposició dels treballs realitzats per cada classe, oferint així la possibilitat de compartir-los amb les famílies.

Comments are closed.