938 031 731

Santa Anna, 2
Igualada

9:00 a 18:00 hores

Contacte
938 031 731

C/ de Santa Anna, 2
08700 Igualada

9:00 a 18:00 hores
Dilluns a Divendres

EntusiasMAT

emat logo FOAM rosa copia

L’Escola MDP Igualada, en el marc de la seva aposta per la innovació pedagògica aposta per un programa global d’estimulació. Un dels pilars d’aquest programa és l’EntusiasMAT. El projecte EntiusiasMAT s’ha començat a implantar en el curs 2016/17 des de P3 fins a 2n, i s’anirà implantant progressivament en els propers anys a tota l’etapa d’educació primària.  

És una proposta pedagògica innovadora que té com a principal objectiu transmetre als alumnes que les matemàtiques són un instrument que permet comprendre el món que els envolta aprenent a desxifrar els missatges que aquest entorn social i cultural els ofereix i els ajuda a solucionar problemes reals que vagin sorgint.

Aquest programa reuneix tots els aspectes necessaris per tal que els alumnes estructurin i organitzin el seu pensament i estimulin la seva creativitat. Els alumnes són conscients en tot moment que les estratègies que estan utilitzant per resoldre problemes a classe els seran útils en les seves pròpies vides. EntusiasMAT és una proposta motivadora del treball i estimulant per a despertar en els alumnes la seva curiositat i interès i els anima a superar-se cada vegada més.

La proposta pedagògica es basa en la incorporació de les intel·ligències múltiples. Els alumnes tenen l’oportunitat d’aprendre un mateix concepte de diverses maneres, segons les seves capacitats.

La varietat d’activitats permet als alumnes estar constantment motivats i interessats pel seu aprenentatge. Amb EntusiasMAT s’aprèn jugant, així s’aprofita molt més el temps i l’esforç tant de l’alumne com del mestre. Els alumnes aprenen els diferents conceptes matemàtics a través del joc, manipulant, observant i experimentant. El projecte ens ofereix tot un seguit de materials manipulatius, tant individuals com col·lectius que ens fan més fàcil l’aprenentatge.