934 22 46 40

Begur, 12-20
Barcelona

9:00 a 18:00 hores

Contacte
934 22 46 40

Begur, 12-20
Barcelona

9:00 a 18:00 hores
Dilluns a Divendres

Activitats Extraescolars

L’anterior document de DECLARACIÓ RESPONSABLE,  s’ha de fer arribar per correu electrònic a serveisextraescolars@abacserveis.com especificant NOM del nen/a i ACTIVITAT inscrit/a i ESCOLA.

Les activitats extraescolars de la nostra escola per al curs 2020-2021 es realitzen fora de l’horari lectiu, al migdia i a la tarda. Són de caràcter voluntari i estan dirigides pel centre. Formen part del projecte educatiu i tenen com a objectiu la formació integral de l’alumne. Pretenen educar des de la nostra font d’inspiració, que és l’ideari de l’escola.

La proposta del centre gira entorn quatre grans eixos: el lingüístic, l’esportiu, l’artístic i el científic-tecnològic. D’aquesta manera, l’alumnat podrà triar entre:

  • Anglès: de P0 a P3 es pot fer en família, a partir de P4, a les classes ja només hi participen els infants i els/les professors/es. Es treballa d’una forma molt dinàmica, donant-li molta importància a la conversa. Possibilitat d’obtindre una titulació oficial de Cambrigde.
  • Esports: organitzades per l’empresa de lleure ‘Àbac Serveis Educatius, es poden realitzar activitats com futbol, bàsquet, patinatge, dansa o escacs. Els/les alumnes de Parvulari (de P3 a P5) poden apuntar-se a iniciació esportiva.
  • Música: durant la vostra estada a la Llar d’Infants, podreu compartir estona amb els vostres fills/es fent musicoteràpia. A partir de Primària, comencen a estudiar llenguatge musical i a practicar amb diversos instruments.
  • Robòtica: l’empresa Learnick, responsable de la proposta, aporta especialistes de camps com l’enginyeria, la psicopedagogia i la informàtica per apropar els estudiants al món de la ciència i la tecnologia

Clicant sobre les icones obtindreu més informació.