logo
logo

Ajudem a Nicaragua!

Aquest any el dia de la PAU (30 de gener) ho celebrarem a l’escola d’una manera molt especial. Presentarem el nou projecte solidari: “El cor ens porta a Bluefields, Nicaragua” Amb aquest nou projecte que porta el grup SOM MDP volem unir esfor莽os per ajudar aquest any a Nicaragua.

DIA 30 de Gener: a l’escola presentarem als alumnes el projecte solidari d’enguany. Per la tarda, a les 17:15h farem una xerrada per a les fam铆lies per presentar el nou camp missi贸 SOM MDP. Aix铆 mateix, les companyes de l’escola que van fer el camp missi贸 l’any passat ens acompanyaran per explicar-nos la seva experi猫ncia.

DIA 31 de Mar莽 a Pallej脿: farem la festa solid脿ria per recaptar fons per a Nicaragua!! Tothom est脿 convidat i us animem a participar act铆vament!! Nicaragua ens necessita!

Voleu saber m茅s sobre l’equip SOM MDP?

Comments are closed.
Pr贸ximamente

No existen pr贸ximos eventos.