logo
logo

BLUEFIELDS

El projecte soMmdp té la finalitat d’unir  les diverses escoles de les Germanes Caputxines de la Mare del Diví Pastor entorn de l’àmbit solidari. Aquest any, el cor ens porta a Bluefields, Nicaragua. L’escola mdp de Bluefields lluita per aconseguir una reforma a l’edifici i uns serveis dignes. Ahir, 30 de gener i Dia Escolar de la Pau i la No-violència vam dedicar una estona a conèixer la situació d’aquest centre. Vam veure un vídeo que va servir per conèixer l’escola i  posar rostre a alguns alumnes i professors. Perquè per nosaltres la pau, la solidaritat i la cooperació són importants.

EL 31 de març celebrarem la II trobada del projecte soMmdp. Hi haurà una festa solidària per recaptar fons per a l’escola de Bluefields. Us hi esperem!

 

Comments are closed.
Próximamente

No existen próximos eventos.