logo
logo

934 22 46 40

Begur, 12-20
Barcelona

9:00 a 18:00 hores

logo

Contacte
934 22 46 40

Begur, 12-20
Barcelona

9:00 a 18:00 hores
Dilluns a Divendres

Xocolatada solidària

El 15 de febrer es celebra el Dia Internacional del Càncer Infantil. Aquest dia, té com a objectiu sensibilitzar i conscienciar sobre la importància dels reptes als que s’enfronten els nens i adolescents amb càncer i les seves famílies, així com de la necessitat que tots els nens en qualsevol lloc del món tinguin accés a un diagnòstic precís i precoç i puguin rebre un tractament eficaç.

Per seguir la lluita contra el càncer Infantil, a l’escola Josep Tous organitzem una xocolatada solidària el proper divendres 7 de febrer a les 17h, per recaptar fons per a la recerca, però també sensibilitzar i conscienciar que l’única via per combatre el càncer infantil és la investigació, ja que en aquest cas la prevenció no és possible. TOTS els beneficis van destinats a l’Hospital Sant Joan de Déu.
Amb la vostra participació aconseguirem millorar els tractaments del càncer infantil i apropar-nos al somni que tots tenim: que un dia tots els nens i adolescents amb càncer es puguin curar!

Us hi esperem per compartir una estona solidària i dolça amb nosaltres.

Amb la col·laboració i participació de l’AMPA i del forn TURRIS.

 

Comments are closed.
Próximamente

Propers esdeveniments.