logo
logo

Batxillerat

El Batxillerat té una durada de dos cursos acadèmics i es cursa un cop s’ha completat l’Educació Secundària Obligatòria (ESO) o un Cicle Formatiu de Grau Mig. L’Escola Josep Tous ofereix cinc itineraris possibles dins de les modalitats de ciències i tecnologia, de ciències socials i humanitats i d’arts. també oferim la possibilitat de cursar el batxillerat Dual per obtenir una doble titulació nacional i estadounidenca. El nostre propòsit és que els alumnes assoleixin un bon nivell acadèmic sobre la base d’una educació en valors, és a dir una educació integral que els permeti afrontar amb èxit els reptes vitals.

42

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

ATENCIÓ INDIVIDUALITZADA

Acompanyament en la  construcció del propi projecte vital i  en l’autoconeixement de fortaleses  i punts febles, com a base  d’una bona orientació  personal i acadèmica.

BATXILLERAT DUAL

De del curs 2015/2016, l’escola ofereix als alumnes de 3r. 4t o 1r de Batxillerat la possibilitat de cursar el Batxillerat Diploma Dual. Aquest programa permet obtenir el batxillerat americà de manera virtual i així finalitzar els estudis amb una doble titulació, nacional i estadounidenca.

L’ alumne podrà perfeccionar el nivell d’anglès oral i escrit, així com millorar els nivells de competència virtual i la seva autonomia i sentit d’iniciativa. El programa es realitza a través de l’organització nord- americana Academica Corporation. Des de l’escola també oferim un tutor de suport.

43jpg
45

CURIOSITAT INTEL·LECTUAL
Volem fomentar un esperit crític i creatiu  que capaciti els alumnes per afrontar les noves situacions en un món canviant, des  de l’anàlisi, la comprensió, l’argumentació, la reflexió, la sensibilitat i la creativitat.

 

RESPONSABILITAT PERSONAL I SOCIAL
En paral·lel a  la formació intel·lectual, potenciem la formació humana com a persones participatives i solidàries   fomentant el voluntariat en el seu àmbit  més proper.

JosepTous_Web_[responsabilitat social]