Els pollets

Des de la granja Can Torres d’Olesa de Montserrat ens han donat 8 ous de gallina fecundats (6 rossos i 2 blancs). L’alumnat de C.Incial juntament amb la col·laboració de P5 ens em fem càrrec. Però de quina manera? Doncs bé, buscant informació han descobert que els hem de posar dins una incubadora. També han esbrinat que han d’estar a una temperatura de 37’5ºC aproximadament, durant 21 dies. Que els hem d’anar girant un parell de cops al dia… És a dir, tal i com ho faria una gallina. Doncs així ho estem fent!

Tothom té molta expectativa per veure si aconseguirem que dels ous en surtin pollets. I mica en mica intentarem anar resolent totes aquelles preguntes que els infants es van fent: Sortiran amb cresta? De quin color tenen els ulls? Els ous blancs seran mascles?…

Ja us anirem informant de com evoluciona. Quins nervis!!!

IMG-20170512-WA0000 (2)Image6

3 Comments:

  • Lourdes /

    Angel.Ets un graaaaan graaaaan profe!!!!!GRÀCIES.

  • Mirta Blanco /

    Completament d’acord amb la Lourdes!! Quina passada de projecte!! Estem molt a favor de l’aprenetatge significatiu, i és exactament això! Els nens i nenes estan vivenciant, en primera persona, tot el que estan aprenent i d’aquesta manera de ben segur que no ho oblidaran. Moltíssimes gràcies, Àngel!

  • Dolors /

    Enhorabona pel projecte! Molt guai!

Comments are closed.