Bailèn 38
Barcelona

8:00 a 18:00 hores

Contacte
932 65 42 91

C/ Bailèn 38
08010 Barcelona

8:00 a 18:00 hores
Dilluns a Divendres

Infantil 0-6

Com treballem

Creativitat

Dins del projecte ART-I-FICA’T potenciem la sensibilització artística dels més petits fent-los conèixer l’art des d’una vessant lúdica i mitjançant un aprenentatge vivencial i significatiu; fent que els nostres alumnes siguin capaços de pensar per si mateixos i generar noves idees.

Les seves creacions formaran art de la GRAN EXPOSICIÓ anual, un esdeveniment obert a l’entorn  i que formarà part del programa de la Festa Major de l’Eixample.

Valors

Des de l’educació infantil proposem activitats amb la finalitat de gestionar i identificar les emocions pròpies i dels altres (treball en valors)

En el nostre procés d’ensenyament l’Infant és el protagonista del seu propi  aprenentatge i respectem i tenim en compte el ritme evolutiu de cada alumne, adaptant els continguts i metodologies a les característiques dels nens i nenes .

Assegurem una atenció personalitzada a les aules amb mestres de suport i desdoblament.

Blocs d’aprenentatge i projectes

Partint de l’aprenentatge constructivista i globalitzat treballem a través de projectes i blocs d’aprenentatge potenciant el desenvolupament de les intel.ligències múltiples a través d’un ensenyament interdisciplinar.

El joc

Tenint en compte que el joc és l’activitat natural de l’Infant li oferim diferents espais i situacions on el joc sigui la base de l’aprenentatge i els nens/es puguin manipular i jugar de manera lliure, per tant les experiències d’aprenetatge han d’esdevenir positives i motivadores.

A través del joc desenvolupem habilitats comunicatives, socioemocionals, afrontem reptes, exercim la creativitat, ens socialitzem…. per tant tenim clar que és el nucli central del desenvolupament.

(Metodologies basades en Maria Montessori i Elinor Goldschmied)

Món digital

A partir de 3 anys introduïm la robòtica amb CODING EXPRESS LEGO on els i plantegem als infants diferents situacions i dissenyem la més adient en cada ocasió.

Amb les pissarres digitals i tablet gegant (classe de 2 anys) introduïm les noves tecnològics a les aules i aprenem de manera d’una manera diferent .

Les mates

Des de P-3 treballem l’EMAT,mètode didàctic-pedagògic basat en les intel.ligències múltiples i pensat per treballar les matemàtiques d’una manera practica i propera.

Les llengües

Començant pel grup de 2 anyets i fent línia d’escola formem part del PLA ILEC, un pla d’innovació del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya , amb l’objectiu de millorar l’ èxit escolar de tot l’alumnat. Ho fa potenciant (en el cas dels més petits) el gust per la lectura i pels contes.

Amb els més menuts fem el taller de “Va de contes” on treballant diferents històries endinsem als nens en món màgics i anem ampliant i enriquint el seu vocabulari de manera lúdica i participativa.

L’anglès també forma part de les nostres aules amb diferents rutines i a partir dels alumnes de 2 anys (fins 4 d’ESO) amb l’auxiliar de conversa  nadiua en llengua anglesa.