Campanya de Portes obertes a les Escoles MDP

Les escoles MDP obriran les seves portes de bat a bat perquè totes aquelles famílies que ho desitgin puguin visitar els nostres centres. Les jornades de Portes Obertes són una oportunitat excepcional per conèixer el Projecte Educatiu de cada centre educatiu i poder veure “in situ” com es desenvolupa i organitzen les activitats i projectes més rellevants.

Com veureu, cada Centre MDP té un període o jornada de Portes obertes que s’adapta a la seva realitat i al seu territori, tot i això, tots nosaltres coincidim en la idea que les Escoles MDP volen esdevenir una segona llar per totes les famílies que així ho desitgin, per tant, qualsevol dia de l’any es Portes Obertes per unes escoles properes i familiars com les nostres.

No dubteu en contactar amb els diferents centres i concertar una cita per conèixer-nos.

No ho dubtis i vine a formar part d’aquesta gran família MDP.

A continuació us mostrem l’oferta de Portes Obertes dels nostres centres:

Mdp Assís (Premià de Mar) 29 de febrer a les 11h.
MDP Bailèn (Barcelona) 26 i 27 de febrer de 15 a 17h.
MDP Capellades Del 9 al 13 de març. Portes obertes en viu
MDP Josep Tous (Barcelona) 7 de març de 11 a 13:30h
MDP Igualada 14 de març de 10 a 14h
MDP Sabadell 14 de març de 10 a 14h

Comments are closed.