PAU I BÉ

Ja ha començat el compte enrere… Sí!!! El 27 de febrer del 2021 celebrarem una efemèride important per a la nostra comunitat. Farà 150 anys que el Beat Tous, fundador de les nostres escoles, va morir. Al llarg de la seva vida va seguir ben de prop Jesucrist i el seu amor al Bon Pastor el menà a l’amor a Maria, Mare del Diví Pastor.

Tots: nens i nenes, nois i noies, pares i mares, antics i antigues alumnes, Claustres MDP, Germanes i tots aquells qui es vulguin afegir a la Festa, hi sou convidats. La festa ha de ser grossa. Serà un bon moment per agrair el camí que va iniciar el Pare Tous. Gràcies a ell, tots hi som, formem part de la comunitat MDP. Nosaltres som qui hem de mantenir viva aquesta flama d’amor cap als altres, hem de seguir els seus passos i fer realitat el seu somni. Un estil de vida senzill, fratern i compromès per un món millor.

S’ha començat a preparar un reguitzell d’activitats, ben variades, perquè tots puguem afegir-nos-hi amb alegria, tal i com pertoca.

Us encoratgem, des d’ara, a sumar-nos-hi. Que les nostres petjades siguin continuadores del camí que ell ens va oferir.

 

Comments are closed.