IV Trobada d’Equips de Pastoral

El passat 3 de setembre, prèvia convocatòria per part de la Comissió de Formació d’Agents de Pastoral, vam dur a terme la IV Trobada d’Equips de Pastoral MDP.

La situació sanitària que vivim ens va fer replantejar aquest moment de formació i, per aquest motiu, la trobada es va fer per vídeo trucada.

Es podria pensar que el fet de retrobar-nos virtualment va restar el caliu al que sempre hem estat acostumats en les trobades presencials celebrades en les anteriors edicions. Ben al contrari. La trobada va anar fluint en un ambient senzill i familiar, així com amb esperit col·laborador i entusiasta per part de tots i cadascun dels participants.

Tanmateix, el fet de celebrar-se en línia, va possibilitar la participació i representació dels Equips de Pastoral de totes les escoles, per la qual cosa, la trobada va esdevenir una oportunitat per a crear família MDP.

Val a dir què, com en qualsevol de les anteriors edicions presencials celebrades a Pallejà, no van faltar-hi les salutacions inicials, un moment de pregària, el plantejament de l’objectiu de la trobada, un espai pel treball en petits grups i un temps de posada en comú.

Fruit de les reflexions aportades pels diferents grups, redactarem el que serà el “Decàleg dels Equips de Pastoral MDP”.

Esperem que tot allò compartit, treballat i reflexionat continuï esperonant als Equips de Pastoral MDP en la tasca encomanada per tal que no defallim en dur-la a terme amb “Fe i confiança”.

Comments are closed.