“Tots som germans una gran fraternitat, un cor gegant obert a la humanitat”

Així  vam cantar tots plegats en la XXVI trobada d’ESO de les escoles MDP, celebrada els dies 24 i 25 de febrer. Envoltats d’un ambient festiu pel 150è aniversari de la mort del Beat Josep Tous i malgrat les dificultats que ens comporta la pandèmia, hem sapigut treure el millor de nosaltres per ser creatius, per trobar-nos i buscar la manera, fins i tot, de crear noves experiències.

 

Hem aconseguit pregar, cantar i gaudir de la Bondat del Beat Josep Tous, amb les escoles MDP de: Capellades, Assís a Premià de Mar, Bailèn (Barcelona), Josep Tous (Barcelona), Sabadell, Las Arenas (Bilbao) i Cieza (Murcia).

 

La Bondat de Déu està més a prop del que pensem. S’ha reflectit  en la mirada i l’alegria dels alumnes quan compartien les seves pregàries, aplaudien i saludaven.

 

Gràcies per fer possible “una gran fraternitat, un cor gegant” mitjançant les trobades virtuals i posant aquesta espurna d’ajuda de part de tots: organitzadors, tutors, alumnes, joves voluntaris…gràcies per estar oberts a la humanitat amb petits gestos!

https://www.youtube.com/watch?v=LSRlQuwaY4o

Comments are closed.