93 801 01 82

C/ Divina Pastora, 6.
08786 Capellades

8:00 a 18:00 hores

Contacte
93 801 01 82

C/ Divina Pastora, 6.
08786 Capellades

8:00 a 18:00 hores
Dilluns a Divendres

Benvinguda

A l’escola MDP Capellades impartim les etapes d’Educació Infantil,  d’Educació Primària i d’Educació Secundària Obligatòria, totes concertades amb el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. Així doncs, oferim la possibilitat d’acompanyar els nostres alumnes dels 3 als 16 anys.

A l‘avantguarda  de la innovació educativa, l’escola destaca especialment per promoure quatre eixos pedagògics: escola multilingüe, qualitat educativa, escola integral i escola acollidora i propera.

Adoptem una metodologia oberta i flexible que ens permet posar els avenços tecnològics al servei de l’educació i obtenir uns resultats propis de l’ensenyament de qualitat que promovem.

Potenciem l’educació en valors i les relacions interpersonals entre tots els membres de la comunitat educativa, promovent actituds de solidaritat, sentit de justícia, pau, llibertat personal, esperit crític i dialogant, i facilitem una relació propera i continuada amb les famílies.

A la nostra escola tota la comunitat educativa, mestres, pares, alumnes i PAS (Personal Administració i Servei) són els encarregats de desenvolupar i tirar endavant el Projecte Educatiu. Un Projecte d’una escola familiar, propera i acollidora.