MDP Las Arenas

Conócenos

MDP Assís

Coneix-nos

MDP Bailèn

Coneix-nos

MDP Capellades

Coneix-nos

MDP Cieza

Conócenos

MDP Igualada

Coneix-nos

MDP Josep Tous

Coneix-nos

MDP Sabadell

Coneix-nos

Missió-Visió

Treballem en la formació integral dels nostres alumnes d’acord amb la concepció cristiana de l’home, de la vida i del món, tot preparant-los per a la participació en la transformació i millora de la societat.

Identitat

Eduquem en estreta col·laboració amb la família des d’un apropament cordial, a l’estil franciscà, des de la senzillesa, l’alegria i la bondat, que es fa extensiu a les relacions més enllà de l’àmbit escolar.

Innovació

Incorporem des del rigor pedagògic noves metodologies que situïn l’alumne en el centre del procés educatiu per tal d’aconseguir aprenentatges autèntics i perdurables.

Valors

Treballem la pau, la convivència i la fraternitat basades en la comunicació entre totes les persones i pobles, amb esperit obert, dialogant i flexible, aliè a tota forma de violència.

Notícies

maig 07, 2021

Educar amb amor

En aquest any dedicat al nostre fundador, el beat Josep Tous, hem tingut l’oportunitat de trobar-nos, a través d’un webinar, un bon nombre de mestres…

Read more
abril 12, 2021

Concurs de cartells

Les Escoles MDP, seguim amb la celebració del 150è aniversari de la Mort del Beat Josep Tous. Avui us presentem un exemple de la mostra…

Read more
març 11, 2021

BLOC “PREGUEM JUNTS”

Arrel de l’experiència d’incertesa que vam viure durant el confinament es va creure oportú  que des de l’equip de Pastoral general i les comissions de…

Read more

Els nostres documents

Ut rutrum tincidunt justo convallis dignissim. Proin maximus sagittis tempor. Vivamus ornare ligula nec lacus cursus, quis faucibus leo gravida.

Information for teachers and students, parenting information and education news