938 031 731

Santa Anna, 2
Igualada

9:00 a 18:00 hores

Contacte
938 031 731

C/ de Santa Anna, 2
08700 Igualada

9:00 a 18:00 hores
Dilluns a Divendres

Parelles cooperatives a P3

Fa molts anys que l’escola MDP ha fet una aposta decidida pel treball cooperatiu, estem convençuts que aquesta metodologia de treball permet als nostres alumnes actuar sobre el seu procés d’aprenentatge amb un grau superior d’implicació amb la matèria que estudien i amb els seus companys i companyes. Aquest treball facilita la implicació de tots els membres del grup de treball.

Enguany anem un pas més enllà i hem introduït algunes estructures de treball cooperatiu a Educació Infantil. Són estructures senzilles que poc a poc aniran evolucionant cap a estructures més complexes. L’estructura escollida han estat les “parelles cooperatives”, amb aquesta pràctica posem en relleu l’ajuda mútua i la participació equitativa. Implícitament estem treballant valors essencials perquè els més petits aprenguin a ser persones tolerants, respectuoses, que sàpiguen escoltar, que s’impliquin, que ajudin i es deixin ajudar.

Estem segurs que estem tenint cura de la llavor que aconseguirà que els aprenentatges siguin més contextualitzats, significatius i que siguin capaços de treballar conjuntament per assolir els objectius que es plantegin.

Comments are closed.