938 031 731

Santa Anna, 2
Igualada

9:00 a 18:00 hores

Contacte
938 031 731

C/ de Santa Anna, 2
08700 Igualada

9:00 a 18:00 hores
Dilluns a Divendres

Igualada, ciutat amiga de les bicicletes

L’Escola MDP, com a escola verda i compromesa amb la cura del medi ambient i la promoció dels hàbits saludables entre els nostres infants, volem animar a tots els nostres alumnes i a la resta de la comunitat educativa a participar en la  “Pedalada per una ciutat més sostenible”.

La pedalada, iniciativa de l’entitat “Ciclistes Urbans d’Igualada” tindrà lloc el dissabte 17 d’abril  a les 11:30 del matí. La sortida serà des del “Canaletas”.

Amb aquesta activitat volem reivindicar una ciutat que tingui en compte el medi ambient, que afavoreixi i promocioni l’ús de la bicicleta i que es converteixi en una ciutat amable i confortable per tots aquells que decideixin utilitzar aquest mitjà de transport, que esperem que cada dia compti amb més usuaris.

També volem animar-vos a participar en el proper projecte en què l’escola participarà, es tracta del “bici bus” un projecte que ha tingut molt èxit en ciutats com Vic i que consisteix en traçar una línia similar a la que faria un autobús, que uneixi diferents escoles per facilitar que els infants facin servir la bicicleta de manera segura per anar a escola.

Des de l’Escola MDP us demanem que valoreu aquestes iniciatives i que us hi afegiu de manera activa. Creiem que és essencial treballar per la ciutat que volem construir entre tots.

Comments are closed.