938 031 731

Santa Anna, 2
Igualada

9:00 a 18:00 hores

Contacte
938 031 731

C/ de Santa Anna, 2
08700 Igualada

9:00 a 18:00 hores
Dilluns a Divendres

43a Cursa Popular

L’escola MDP Igualada creu fermament que l’esport és un potent instrument d’educació per la pau i en valors. Per aquest motiu, fem ciutat un any més participant a la 43ª Edició de la Cursa Popular d’Igualada.

El format d’aquesta cursa és no competitiu i es realitza en un recorregut tancat al Parc Central d’Igualada.

Entenem l’esport com una mitjà, una eina que ens permet transmetre actituds i valors positius necessaris per la vida en societat. La pràctica esportiva permet possibilitats d’intervenció en molts aspectes personals i no només motors. Té poder de canvi en aspectes intrínsecs relacionats amb l’autoestima, l’autocontrol, la sociabilització, els valors personals i la gestió emocional, entre molts d’altres.

En definitiva, un matí diferent i especial en un entorn natural que ens va permetre gaudir al màxim a petits i grans fent el que més ens agrada… Moure’ns!

Comments are closed.