938 031 731

Santa Anna, 2
Igualada

9:00 a 18:00 hores

Contacte
938 031 731

C/ de Santa Anna, 2
08700 Igualada

9:00 a 18:00 hores
Dilluns a Divendres

Benvinguda

1.2.1.benbinguda

L’Escola MDP Igualada es troba en un indret cèntric i privilegiat de la ciutat d’Igualada, situada en el cor del Barri de Sant Agustí i tocant al Barri del Rec.

Impartim les etapes de Llar d’Infants, d’Educació Infantil i d’Educació Primària, totes concertades amb el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. Així doncs, oferim la possibilitat d’acompanyar els nostres alumnes des dels 0 als 12 anys.

A l‘avantguarda de la innovació educativa, l’escola destaca especialment per promoure quatre eixos pedagògics: el seu programa d’estimulació i intel·ligències múltiples, la qualitat educativa, la immersió lingüística en llengua anglesa i l’educació en valors.

La nostra escola està oberta a tothom qui desitja l’educació que s’hi imparteix, defuig qualsevol discriminació i s’ofereix a la societat com una comunitat en la qual tothom és acceptat i tothom pot dialogar, escoltar i ser escoltat, i tots els qui hi participen se’n poden sentir corresponsables.

A la nostra escola tota la comunitat educativa, mestres, pares i mares, alumnes i PAS són els encarregats de desenvolupar i tirar endavant el Projecte Educatiu. Un Projecte d’una escola familiar, catalana, democràtica i cristiana.