938 031 731

Santa Anna, 2
Igualada

9:00 a 18:00 hores

Contacte
938 031 731

C/ de Santa Anna, 2
08700 Igualada

9:00 a 18:00 hores
Dilluns a Divendres

Documents de centre

DOCUMENTS DE CENTRE:

PROJECTE EDUCATIU

El nostre projecte educatiu té com a objectiu que el seus alumnes siguin autònoms, creatius, compromesos amb el seu aprenentatge, amb la seva millora personal i de la societat.

El centre cerca una educació integral i personalitzada, amb un sentit cristià de la vida, per a què cada persona desenvolupi tot el seu talent i forgi una voluntat ferma que li permeti assolir els objectius que es proposa.

El nostre model aposta perquè l’alumne sigui el protagonista del seu aprenentatge i per aquest motiu hem dissenyat una proposta basada en quatre punts claus:

Intel·ligències múltiples

La teoria de les intel·ligències múltiples de Howard Gardner evidencia que no tots aprenem de la mateixa manera ni tenim els mateixos interessos. Per aquest motiu oferirem l’oportunitat als alumnes de connectar els seus interessos amb els continguts curriculars.

Desenvolupament neurològic

És indispensable que els alumnes aprofitin totes les seves possibilitats des de les edats molt primerenques. Entre els 0 i els 6 anys és quan l’ésser humà té més plasticitat cerebral i una capacitat d’aprenentatge increïble, per aquest motiu, oferirem programes d’estimulació per fomentar una bona organització neuronal i incentivar l’aprenentatge.

Aprenentatge cooperatiu

“Cooperar” vol dir treballar junts per assolir un objectiu compartit. Les metodologies que utilitzem tenen en compte com un dels seus eixos principals, el treball cooperatiu, maximitza el seu propi aprenentatge i el dels altres.

Intel·ligència emocional

L’estat emocional condiciona el nostre aprenentatge, per tant, afavorim un ambient d’aprenentatge agradable i serè, on els protagonistes són el respecte i el reconeixement de les emocions. El joc, la passió i la creativitat han de formar part del dia a dia de les aules.