938 031 731

Santa Anna, 2
Igualada

9:00 a 18:00 hores

Contacte
938 031 731

C/ de Santa Anna, 2
08700 Igualada

9:00 a 18:00 hores
Dilluns a Divendres

Instal·lacions

1.2.8. instal·lacions2

A l’escola MDP Igualada disposem d’unes instal·lacions idònies per dur a terme les activitats educatives i lúdiques en un entorn agradable i adequat a les necessitats dels nostres infants.

Destaquem, entre d’altres, les nostres àmplies auleson els alumnes gaudeixen d’un gran espai amb moltes possibilitats i que ens permeten organitzacions d’alumnes molt flexibles. Totes les nostres aules tenen una gran il·luminació natural que afavoreix un ambient ideal per les tasques escolars.

El centre disposa de dos patis exteriors i un pavelló poliesportiu, múltiples i amplis espais per l’esbarjo, les celebracions i la pràctica de l’esport de tots els nostres alumnes. Aquest nombre tan important d’espais ens permet separar alumnes per edats perquè satisfacin les seves necessitats amb seguretat.

A l’edifici principal trobem el segon cicle d’educació infantil i tota l’educació primària, és a dir, en un mateix edifici hi ha els alumnes des de P3 fins a 6è. L’edifici té vàries aules per fer el desdoblament. Totes les aules de primària estan equipades amb pissarres digitals interactives. A més a més, disposem d’aules específiques de música, robòtica, una biblioteca i una sala d’actes.

El menjador de l’escola també es troba en aquest edifici, a la planta baixa. Un menjador ampli amb capacitat per una cinquantena d’alumnes.

Disposem també d’una sala de psicomotricitat reformada recentment que ofereix un espai càlid i de qualitat perquè els alumnes gaudeixin de la pràctica psicomotriu.

D’altra banda, en l’edifici annex, que comunica amb el principal mitjançant un preciós pati, hi ha la Llar d’Infants. L’edifici està totalment modernitzat des de fa molt pocs anys i compta amb uns equipaments moderns i de qualitat. Consta de tres grans aules, una per cada curs de la llar d’infants i una aula polivalent amb parquet per utilitzar-la en múltiples i diverses activitats.

Som una escola petita i de proximitat, amb grans espais a la disposició dels nostres alumnes i les seves famílies.