938 031 731

Santa Anna, 2
Igualada

9:00 a 18:00 hores

Contacte
938 031 731

C/ de Santa Anna, 2
08700 Igualada

9:00 a 18:00 hores
Dilluns a Divendres

Cantata i UDI

Aquests dos projectes estan estretament relacionats amb les àrees dexpressió i, especialment amb l’àrea de l’Educació musical.

 

La Cantata Escolar és una activitat pedagògica adreçada als alumnes de 4t curs de primària de les escoles d’Igualada i de Vilanova del Camí. Consisteix en preparar un repertori musical que gira al voltant d’un conte o d’una història i una ambientació plàstica  per tal de dur a terme una posada en comú amb la resta d’escoles al Pavelló Municipal de les Comes.

 

Els alumnes treballen la part musical i plàstica durant tot el curs de manera interdisciplinar per tal d’aconseguir una posada en escena molt especial el dia de la representació.

 

D’altra banda la UDI, és una Unitat didàctica interdisciplinar creada i coordinada per L’Escola de Música d’Igualada dirigida a alumnes de 2n de primària de totes les escoles d’Igualada, Vilanova i Sta Margarida de Montbui.

 

Normalment es tria un eix temàtic amb un formador extern especialista en el tema i després d’un treball previ a classe es fa una posada en comú amb totes les escoles.

 

Sempre es treballa l’educació musical i plàstica juntament amb altres disciplines: educació física, medi, dansa, teatre, llengua, etc.

 

Enguany la Unitat es titula “Un viatge ple d’emocions” i comptem amb el formador Kike Cuadros. Es tracta de treballar la música a través de les emocions amb el moviment del cos i percussió corporal.