938 031 731

Santa Anna, 2
Igualada

9:00 a 18:00 hores

Contacte
938 031 731

C/ de Santa Anna, 2
08700 Igualada

9:00 a 18:00 hores
Dilluns a Divendres

Emprenedoria

1.4.5. emprenedoria

L’Escola MDP Igualada al llarg del curs 2016/17 incorpora el projecte de cultura emprenedora a l’escola al Projecte Curricular dels alumnes de cinquè de primària.

La finalitat és promoure l’esperit emprenedor i afavorir l’adquisició de les capacitats, els valors i les habilitats que comporta l’emprenedoria.

El projecte s’impulsa des de la Diputació de Barcelona i que compta amb la col·laboració de múltiples ajuntaments, entre els quals hi ha el nostre, l’Ajuntament d’Igualada. El projecte es basa en la creació d’una empresa per part dels alumnes. Tot i que es tracta d’una simulació, els nois i noies hauran d’anar avançant pas per pas com si es tractés d’una empresa real. Caldrà que es constitueixin com a empresa, que elaborin uns estatuts, que demanin un NIF, que treballin amb pressupostos, que realitzin un estudi de mercat o que organitzin una jornada de venta entre d’altres.

L’objectiu és que els alumnes s’endinsin en el món de l’empresa, sempre sota una vessant de transformació social i a partir de la creació d’un model cooperatiu, que els ajudi a treballar com un equip.

Podeu anar seguint el dia a dia de la Cooperativa en el següent blog.

http://cuememdp.blogspot.com.es/