938 031 731

Santa Anna, 2
Igualada

9:00 a 18:00 hores

Contacte
938 031 731

C/ de Santa Anna, 2
08700 Igualada

9:00 a 18:00 hores
Dilluns a Divendres

Projecte Comarques

El Projecte COMARQUES pretén que els alumnes coneguin més profundament diferents aspectes de la seva comarca: festes populars, gastronomia, llegendes… i que els alumnes de les escoles participants del projecte arribin a descobrir aquests mateixos aspectes d’altres comarques de Catalunya.

Durant tot el projecte els alumnes estaran acompanyats per en Rovelló, personatge que dinamitzarà el projecte i presentarà totes les activitats. Cada vegada que un grup-classe acabi una activitat, en Rovelló els enviarà per correu electrònic una peça del trencaclosques de Catalunya. El mapa s’anirà completant a mesura que s’avanci en el projecte.

L’estructura està definida per un total de 5 activitats: Ens presentem, Itineraris, Llegendes, Gastronomia i Festes Populars. Aquestes activitats es presenten telemàticament en un bloc conjunt on els alumnes de les escoles participants interactuen.

Les activitats que formen el projecte tenen tres etapes: una primera part on cada escola fa una aportació relacionada amb l’activitat proposada, una segona part cooperativa que cal dur a terme fent un seguiment de les aportacions dels altres participants i unes activitats de seguiment a l’aula que permeten elaborar un dossier de l’alumne o murals col·laboratius a l’escola.

Al llarg del projecte es realitzen dues sortides d’intercanvi amb els alumnes d’altres comarques amb els que compartim els espais telemàtics.