938 031 731

Santa Anna, 2
Igualada

9:00 a 18:00 hores

Contacte
938 031 731

C/ de Santa Anna, 2
08700 Igualada

9:00 a 18:00 hores
Dilluns a Divendres

Viu el Nadal

“Viu el Nadal” és un projecte interdisciplinar que implica continguts d’àrees com la educació musical, l’educació física i l’educació visual i plàstica.

El Projecte té un punt final molt reeixit pels vols de Nadal amb una representació oberta a les famílies al Teatre Municipal de l’Ateneu. Durant tot el primer trimestre tots els alumnes d’Educació Infantil i primària treballen, amb diferents especialistes, cançons i coreografies que representaran en l’espectacle. És un treball que desenvolupa les capacitats expressives i comunicatives dels nens i nenes.

Tenen un paper diferenciat, de més pes i major intensitat els alumnes de sisè de primària que són els protagonistes de l’obra teatral que va donant pas als diferents espectacles dels diferents cursos.

És un projecte propi del què estem molt orgullosos, ja que la implicació de mestres, alumnes i pares és total. Durant els mesos previs a la funció es realitzen tallers organitzats per pares per confeccionar, conjuntament amb els seus fills, els vestuaris.

Viu el Nadal!