938 031 731

Santa Anna, 2
Igualada

9:00 a 18:00 hores

Contacte
938 031 731

C/ de Santa Anna, 2
08700 Igualada

9:00 a 18:00 hores
Dilluns a Divendres

Departament psicopedagògic

1.3.2. dpt psicopedagògic

Una de les línies del Projecte Educatiu de l’escola MDP Igualada és atendre adequadament els reptes que l’ensenyament personalitzat i l’atenció a la diversitat plantegen. En aquest context, cal destacar la tasca de l’equip de psicopedagogs que donen el seu recolzament a tutors i professors i, si cal, i sempre sota la tutela del tutor, col·laboren amb les famílies.

Posem tot el nostre èmfasi en el seguiment de l’evolució dels alumnes amb atenció diferencial, assessorant en les adaptacions i modificacions metodològiques o curriculars que cal fer. Treballem amb educadores, mestres i professors, assessorant-los en la funció tutorial i aportant recursos com els tests de personalitat, d’habilitats cognitives…

D’altra banda també  preparem xerrades sobre temes psicopedagògics concrets i tècniques d’estudi al cicle superior d’Educació primària.

Així doncs, el departament psicopedagògic de la nostra escola està format per un ampli ventall de professionals que vetllen per la per les necessitats educatives del nostre alumnat. L’objectiu d’aquest, és orientar i assessorar alumnes, mestres i famílies en les tasques diàries per tal d’assolir un bona educació integral.

Coordinador Dpt Psicopedagògic: Sara Torelló.  s.torello@mdpigualada.cat