934 22 46 40

Begur, 12-20
Barcelona

9:00 a 18:00 hores

Contacte
934 22 46 40

Begur, 12-20
Barcelona

9:00 a 18:00 hores
Dilluns a Divendres

Activitats Extraescolars

Les activitats extraescolars de la nostra escola per al curs 2021-2022 es realitzen fora de l’horari lectiu, al migdia i a la tarda. Són de caràcter voluntari i estan dirigides pel centre. Formen part del projecte educatiu i tenen com a objectiu la formació integral de l’alumne. Pretenen educar des de la nostra font d’inspiració, que és l’ideari de l’escola.

La proposta del centre gira entorn quatre grans eixos: el lingüístic, l’esportiu, l’artístic i el científic-tecnològic. D’aquesta manera, l’alumnat podrà triar entre:

  • -Ludoteca creativa (acollida matinal i tarda): Les famílies dels/les alumnes des de la Llar d’Infants fins a la E.S.O  poden escollir l’opció de deixar als infants i joves a l’escola des de 8:00h a 9:00h del matí i de 17:00 a 18:00h on faran diverses activitats creatives amb materials i recursos diversos.
  • -Anglès: Es treballa d’una forma molt dinàmica, donant-li molta importància a la conversa. Possibilitat d’obtindre una titulació oficial de Cambrigde.
  • -Esports: organitzades per l’empresa de lleure ‘Àbac Serveis Educatius, es poden realitzar activitats com FUTBOL(no federat), PATINATGE, INICIACIÓ ESPORTIVA, BÀSQUET, ESCACS, DANSA MODERNA, ZUMBA i CUINA FREDA.
  • -Música: treballen el llenguatge musical i a practiquen amb diversos instruments.

Clicant sobre les icones podreu fer l’INSCRIPCIÓ de les diferents activitats extraescolars: