934 22 46 40

Begur, 12-20
Barcelona

9:00 a 18:00 hores

Contacte
934 22 46 40

Begur, 12-20
Barcelona

9:00 a 18:00 hores
Dilluns a Divendres

Batxillerat Dual

Creat i desenvolupat per Academica Coporation, el Diploma Dual® és el programa oficial de convalidació de títols de Batxillerat que permet als estudiants obtenir dues titulacions simultànies: la pròpia del seu país i l’American High School Diploma. Es pot cursar a partir de 2n d’ESO. Eleva el teu Anglès a un altre nivell!

El programa es realitza 100% on-line i com si es tractés d’una extraescolar. Els/les alumnes hauran de cursar un total de 6 crèdits estatunidencs durant l’ESO i el Batxillerat.

D’aquestes 6 assignatures, 4 són obligatòries i dues optatives. Això permet realitzar matèries que no formen part del currículum europeu i que suposen un plus de motivació, com Fotografia Digital o Criminologia.

Quan finalitzen els estudis, els/les alumnes del Diploma Dual aconsegueixen exactament la mateixa titulació que els estudiants estatunidencs en acabar el High School (institut), que està reconeguda en tots els països i en totes les universitats del món.

Immersió total en tres aspectes:

  • Lingüística – entorn de treball 100% en anglès, tant pel que fa a les classes, com als materials emprats.
  • Tecnològica – 100% online, amb eines i plataformes especialment crades per Academica Corporation.
  • Personal – Especial cura en la gestió de l’esforç, la responsabilitat, l’organització i la maduresa de l’alumnat. Atenció individualitzada.