93 725 61 97

Zurbano, 4
Sabadell

8:00 a 18:00 hores

Contacte
93 725 61 97

C/ de Zurbano, 4
08201 Sabadell

8:00 a 18:00 hores
Dilluns a Divendres

Pastoral

A la nostra escola, la pastoral és l’eix transversal que il·lumina i dona sentit i coherència al conjunt de la tasca educativa. Des del nostre estil franciscà-clarià, fomentem el creixement integral dels nostres alumnes, atenent totes les dimensions de la persona.
La nostra escola esdevé, per tant, un espai on els valors de l’Evangeli com la senzillesa, la fraternitat i l’alegria es fan palesos amb gran naturalitat. Des de l’apropament cordial potenciem el diàleg entre fe i cultura, cultivant, des de diverses vessants, l’esperit crític, la visió profunda de realitat i la capacitat de prendre decisions de manera responsable.
Com a escola cristiana que som, concebem la persona com un ésser singular, social  i transcendent, en continu procés de creixement i maduració. Per això, a més de l’ambient propi del centre, promovem experiències d’interioritat que possibiliten el coneixement personal i el creixement en la fe.
La pastoral viscuda com a experiència diària es complementa amb la celebració de les festes pròpies de l’escola, les trobades intercol·legials, l’ensenyament cultural-religiós de qualitat i l’acompanyament en la recepció dels sagraments.
Com a institució educativa fundada pel Beat Josep Tous i Soler amb caràcter social, entenem que el missatge de Jesús de Natzaret repercuteix positivament en la societat, també promovem les accions solidàries, adreçades al desenvolupament d’actituds de compromís social i de servei envers els altres.
Maria, Mare del Diví Pastor, és referent i guia en el nostre compromís d’educar avui per la solidaritat de demà i d’anar sembrant al nostre pas la Pau i el Bé
Sabadell_Web_[DSC02483]

L’educació a l’escola Mare del Diví Pastor té les seves arrels a l’estil franciscà-clarià, el qual es caracteritza per un carisma emmarcat en la senzillesa I la familiaritat tal i com desitjava el Beat Josep Tous.

A la nostra escola procurem afavorir el coneixement i la maduresa dels nostres alumnes en totes les seves dimensions. Concebem la persona com un ésser singular, social  i transparent en continu procés de creixement i maduració; un ésser obert a tots els valors que l’enriqueixen.

D’aquesta identitat en brollen diverses activitats i formes d’acompanyar els nens i joves en el seu creixement humà i de fe.

Durant aquest curs en concret, l’objectiu marcat per tota la comunitat  educativa és treballar el lema “Amb Tu seguiment el viatge. Let’s go!”. Cada any s’escull un lema diferent  a partir del qual i amb totes les activitats que s’hi vinculen es pretén ajudar al creixement tant espiritual com social i intel.lectual dels alumnes.

La comissió de Pastoral la formem tant religioses com professors i professores de les diferents etapes educatives.

A continuació teniu alguns exemples de les activitats que s’oferten des de la nostra comissió:

  • Convivències a Pallejà des de 5è de Primària fins a 4t d’ESO.
  • Grup de voluntariat per ESO  “Compta amb  mi”.
  • Grup de pregària “Operación Luz”.
  • Diada Solidària.
  • Projecte Nicaragua.
  • Projecte Colòmbia.
  • Dejuni Voluntari.
  • Campanya del “kg” ( recollida d’aliments).
  • Extraescolars.