Search
Close this search box.

“La salut ens mou, uneix-te”

“La salut ens mou, uneix-te”

Estem molt contents d’anunciar-vos que el projecte “La salut ens mou, Uneix-te” ha finalitzat amb gran èxit.

L’objectiu del projecte consistia a canviar els dipòsits de reserva d’aigua i els sostres que tenien amiant, per vetllar per la salut de la comunitat educativa de l’Escola MDP de Villeta (Colòmbia) i a més a més donar compliment a la llei 1968 de l’11 de juliol de 2019 que exigeix ​​fer el canvi de tot allò que estigui elaborat amb amiant.

L’amiant o asbest es considera un material amb un perill notori per a la salut i per a la seguretat, el seu ús com a material de construcció és il·legal a molts països. La inhalació de fibres d’amiant pot provocar diverses afeccions pulmonars greus, incloses l’asbestosi i el càncer.

Activitats a les Escoles MDP a Catalunya

Les escoles han realitzat diverses activitats per fomentar la solidaritat de tota la comunitat educativa i han realitzat diverses activitats per donar a conèixer i recaptar fons per poder aconseguir el projecte solidari per a l’escola MDP de Villeta.

Encuentro SoM mdp
Debido a las condiciones sanitarias marcadas por la situación de la COVID, no se pudo realizar un encuentro de todas las Escuelas MDP, pero algunas escuelas sí pudieron hacer un encuentro a nivel local.
Las actividades fueron realizadas conjuntamente por maestros y familias con gran entusiasmo y alegría.

Projecte ACONSEGUIT

Gràcies als esforços de totes les Escoles MDP de Catalunya, treballant de manera conjunta amb la col·laboració de les famílies, s’han pogut recaptar els fons per fer realitat el projecte solidari de renovació de sostres i dipòsits d’aigua de l’escola MDP de Villeta . Gràcies per fer-ho possible!

Fragments de les cartes rebudes com a agraïment per l’ajuda rebuda per part del nostre col·legi a Villeta:

“Por medio de la presente agradecemos la gestión y apoyo brindada para nuestra institución educativa en la cofinanciación del cambio de techos del plantel educativo-aulas, lo cual beneficiará tanto a la infraestructura como la calidad de vida de los estudiantes y la preservación del medio ambiente” Consell de pares de l’Escola Madre del Divino Pastor de Villeta

“Un eterno agradecimiento a SOM mdp por todo el esfuerzo realizado en pro del bienestar de nuestro niños y jóvenes. Bendiciones” Directora de l’Escola MDP de Villeta

Comparteix aquesta notícia:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
Email
CreaEscola Quality Certificate for Education Website