MDP Igualada de celebració, 150 anys

MDP Igualada de celebració, 150 anys

L’escola Mare del Diví Pastor d’Igualada celebra enguany el 150è aniversari. Al llarg de tot aquest curs 2022-23 celebrarem aquesta efemèride amb un seguit d’activitats per commemorar aquesta data tan especial.

Aquest fet ens omple d’orgull i alegria, per això volem fer-vos partícips a tots i totes, a les famílies MDP de totes les comunitats. Per aquest motiu us convidem a casa nostra, a Igualada, bressol de naixement del Pare Josep Tous, per participar en totes les activitats programades que us anirem anunciant properament.

Va ser el juliol de 1873, quan van arribar les GG. Caputxines de la Mare del Diví Pastor amb el somni de fundar una escola que transmetés als seus fills una educació de qualitat, cultura i els valors cristians dins d’un clima de responsabilitat i diàleg.

Ara, 150 anys després, l’escola segueix tenint el mateix repte: educar de manera integral a tot l’alumnat. Ajudant-los a descobrir el món que els envolta, portant la innovació a les aules, donant-los les eines per participar activament en la transformació i millora de la societat, amb una consciència global, amb una sensibilitat ecològica, sense oblidar el respecte, la solidaritat i el compromís.

Comparteix aquesta notícia:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
Email
CreaEscola Quality Certificate for Education Website