PROGRAMA TEI

PROGRAMA TEI

TEI és un programa de convivència institucional que implica tota la comunitat educativa i va dirigit a millorar la integració escolar i treballa per una escola inclusiva i no violenta. Fomenta que les relacions entre iguals siguin més satisfactòries, millora i modifica el clima i la cultura de centre respecte a la convivència, al conflicte i a la violència física, emocional o psicològica.

El TEI es basa en la tutorització emocional entre iguals on el respecte, l’empatia i el compromís són els pilars bàsics de desenvolupament en el nostre centre.

A l’ESO: l’alumnat de tercer són els tutors i tutores emocionals de l’alumnat de primer.

A la Primària: l’alumnat de cinquè són els tutors i les tutores emocionals de l’alumnat de tercer.

A Infantil: l’alumnat d’I5 són els tutors i tutores emocionals de l’alumnat d’I3.

El projecte té com a objectiu fomentar conductes saludables, interioritzar-les i convertir-les en hàbits de convivència. Això ens porta a facilitar el procés de prevenció de conductes violentes i obre el camí cap a unes relacions sanes.

Com cada curs escolar, té lloc l’acte on els alumnes i les alumnes coneixen als seus tutors i tutores. És un moment molt especial perquè comença un camí junts i juntes i compartiran moltes experiències al llarg de tot el curs.

Comparteix aquesta notícia:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
Email