Search
Close this search box.

I Biatló Escolar MDP. Avancem junts!

I Biatló Escolar MDP. Avancem junts!

El proper dimecres 31 de maig, les escoles Mare del Diví Pastor de Capellades, Premià de Mar i Sabadell es reuniran per participar en la primera edició del Biatló Escolar MDP.

És un gran orgull per a la institució MDP, veure com una vegada superada la pandèmia es reprenen les iniciatives que ens ajuden a reforçar el vincle entre les diferents escoles que formem la xarxa MDP, caminant junts construint futur.

Aquesta competició està adreçada als alumnes de 1r d’ESO i tindrà lloc a la platja de Llevant, a Premià de Mar, durant tot el matí. La competició constarà de 150 metres de natació i 1500 metres de carrera a peu, i hi participaran un total de 89 estudiants distribuïts en quatre categories diferents: Individual Masculí, Individual Femení, Parelles Mixtes i Parelles Femení i Masculí.

La competició es dividirà en tres torns segons la categoria, amb les sortides programades a les 11.00, 11.30 i 12.00 respectivament.

Desitgem que els tres centres participants gaudeixin d’una gran jornada esportiva que ocupi un lloc en el record de tots. Aquest primer biatló ha de ser el primer de molts, una iniciativa que segur que creixerà i comptarà cada any amb una representació MDP més gran.

#tufasMDP

Comparteix aquesta notícia:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
Email
CreaEscola Quality Certificate for Education Website