Search
Close this search box.

MDP Igualada participa a la Cruyff Court

MDP Igualada participa a la Cruyff Court


El Cruyff Courts Campions 6vs6 és un campionat de futbol on participen equips formats per nens i nenes de 6è de primària. Aquest campionat es celebra a totes les localitats on la Cruyff Foundation té una pista Cruyff Court. La competició consta de quatre fases. La Fase Local, Regional, Nacional i Internacional.

L’escola MDP es va presentar a la primera fase del campionat amb dos equips, un equip masculí i un equip femení. Durant la jornada, els nostres equips van competir a la fase local amb altres escoles de la ciutat d’Igualada. L’actitud, l’entusiasme i l’energia demostrada a la pista per tots els jugadors i jugadores va ser espectacular.

En tot moment, el clima d’esportivitat i festivitat va ser el protagonista de la matinal. Petits i grans van gaudir d’allò més partit a partit.

L’equip femení va disputar 4 partits aconseguint una meritòria segona posició. D’altra banda, l’equip masculí va aconseguir proclamar-se campió del torneig després d’aconseguir comptar tots els seus partits per victòries, destacant especialment la final on van protagonitzar una gran remuntada.

Arran d’aquesta victòria, l’equip masculí, va obtenir una plaça per jugar a la fase regional, celebrada el 7 de maig a la ciutat de Vilanova del Camí. La jornada d’aquesta segona fase va seguir el format de la primera jornada, amb la diferència que els equips que s’enfrontaven, eren tots els primers classificats de les diferents fases locals.

Després de disputar 4 partits intensos, els alumnes de l’equip masculí es van proclamar vencedors de la fase Regional.

Aquest diumenge dia 21 de maig a la ciutat d’Igualada es disputarà la fase Nacional. L’equip MDP Igualada s’enfrontarà a altres equips que representen ciutats com Madrid, Palma, León…

Després d’assolir les victòries en la fase Local i la fase Regional, arriba el repte de la fase Nacional. Cap equip de la comarca de l’Anoia havia aconseguit mai arribar a aquest nivell de la competició, els hi desitgem tota la sort del món.

Endavant campions!

Comparteix aquesta notícia:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
Email
CreaEscola Quality Certificate for Education Website